Afscheid

Inmiddels was onze laatste week hier in Nederland aangebroken en vertrekken we morgen naar Australië (over 28 uur vliegen we weg).

Een week waarin nog even snel een hoop dingen geregeld moesten worden, zo moest ik nog even snel mijn rijbewijs halen. Hoe bedoel je druk op je schouders? En vierden wij zaterdag nog een afscheidsfeestje voor onze vrienden.

Een heel geslaagd feestje als je het mij vraagt met veel leuke en ook minder leuke (:P) cadeau's.

En dan na een nachtje doorhalen wil je niets liever dan tot 3 uur s'middags doorhalen, helaas stond dit niet op het programma want er moest nog meer afscheid genomen worden!

Zondag was "familie-dag" en zowel bij mij als bij rik was er toen ook een feest! En om daarnaast even de klap op de vuurpijl aan te geven, het is kermis in Tuitjenhorn ;-).

Nu met het hoofd weer helder is het tijd om alles in te pakken en de laatste zaken te regelen. Ik ga dus nu een einde aan dit verhaaltje breien en ik wil jullie bedanken voor de leuke feestjes!

Rik M

ps. Iedereen bedankt voor de cadeautjes en de financiele ondersteuning! :)

Omdat iedereen ons natuurlijk heel graag brieven enzo wil sturen zijn dit onze postadressen:

Rik Moras TCP # 2649.
C/- Travellers Contact Point
7th Floor, Dymocks Building
428 George Street
SYDNEY NSW 2000
AUSTRALIA

en

Rik Beentjes  TCP # 2650.
C/- Travellers Contact Point
7th Floor, Dymocks Building
428 George Street
SYDNEY NSW 2000
AUSTRALIA

/RikB

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer