:o een nieuw verhaaltje!

dit is dus echt verschrikkelijk hea, heb ik net een prachtig verhaaltje getypt is opeens alles weer weg :(

Maar hier gaat ie dan weer!

We zijn vanuit surfers paradise naar port macquarie gereden daar om de traditie hoog te houden ff naar de bios geweest. En de volgende dag naar Sydney gereden. Daar hebben we neef edwin bezocht, lekker patat en frikandellen(!) gegeten!!

Volgende dag zijn we naar de hoofdstad van Australie gegaan: Canberra. We zagen al snel dat Canberra niet echt spectaculair was, dus 1 nachtje gebleven. Nog wel naar het regeringsgebouw geweest maar daarna doorgegaan naar Melbourne.

Daar hebben we toen we de parkeergarage uitkwamen John Howard ( de president van australie) gezien, ook wel weer grappig :P

We kwamen nogal laat aan en omdat de meeste hostels al dicht waren was het wat lastig om een slaapplek te vinden maar uiteindelijk zijn we in the nunnery terechtgekomen, best een tof hostel, maar omdat ze er geen parkeerplaats bij hadden voor de auto zijn we de dag erna naar een ander hostel gegaan.

We hebben in Melbourne nog de botanical gardens gezien en de mcg ( melbourne cricket ground) een stadion waar bijna 100 duizend man in kan!

Toen zijn we de great ocean road gaan rijden, dat is een weg van 150km vlak langs de zee, met prachtige uitzichten en allemaal rotsformaties :P

We hebben hier ook nog een heleboel wilde koala's gezien :)

S'avonds hebben we de zonsondergang bij de 12 apostels gezien, en daarna nog wat gekaart in het hostel met een tourgroepje.

We lagen daar op de kamer met een groep hell's angels :P Waarvan er eentje snurkte als een beer, echt niet leuk meer. Dus ik ging op e bank in de tv kamer slapen. Maar evenlater komen al die motormuizen uit de kamer en willen ze ook in de tv kamer slapen omdat hun ook niet aan hun nachtrust toekomen zo :P Dus alle matrassen enzo gehaald en een soort slaapfeestje gehouden :P

Volgende dag hebben we de great ocean road afgemaakt en zijn we naar robinvale gereden waar terence en loes werkten.

Daar kregen we meteen al een kamer in een plukkershut, naast terence en loes. En de volgende dag hadden we al werk!

We werkten voor een Griek (chris) en we zouden daar eigenlijk gaan carten (volle druiven dozen ophalen) maar uiteindelijk kwam dat niet vaak voor, meestal boxen nieten of wijndruiven plukken. In het weekend mocht ik wel dozen ophalen met loui de vader van chris, maar laat ik over die kerel maar niet te veel woorden vuil maken. Ga er maar vanuit dat die kerel een verschrikkelijke ******** is. Een dag moesten we om 5 uur smorgens beginnen om dozen te maken, komt om half 6 loui binnen (wij zijn net klaar met alle geniete dozen opstapelen en wegzetten) wordt die kerel helemaal gek omdat hij denkt dat we nog niets gedaan hebben :S Ik dus ook kwaad want ik had het onderhand helemaal gehad met die kerel. Dan zegt hij tegen me dat we kunnen vertrekken, dus ik draai me om en zeg tegen Rik dat we gaan. Willen we net weglopen begint loui al terug te krabbelen :P de kakkerlak.

Uiteindelijk hebben we daar een week of 2 gewerkt, daarna zijn we covers van de druiven gaan halen voor terence.

In robinvale zelf is heel weinig te beleven, als we uitwilden moesten we 90 km rijden :P

Toen het werken over was zijn we met terence en loes naar adelaide gereden om daar nog een keertje flink te kunnen stappen voordat wij richting huis gaan en hun richting perth. Maar adelaide is eigenlijk een grotere versie van robinvale qua uitgaan :/ dus daar is niet veel van terechtgekomen. Nu proberen we hier de auto te verkopen, mocht dat niet lukken proberen we het in sydney!

Wat ik dus nog vergeten was... We hebben hier met zijn 4en met pistolen op doelwitten geschoten op een schietbaan!!! Echt supergaaf :P We hadden 4 verschillende pistolen, twee glocks (soort van politiepistolen) en twee magnums (clint eastwood's pistolen :P) We kregen veiligheidsbril en oorbeschermers op en daarna zelf pistolen laden en afvuren op de doelen :P In totaal bijna 60 kogels afgeschoten, en nog niet eens zo slecht voor de eerste keer :)

Nou dat was hem dan weer,

Groetjes, RikB

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer