Horrorverhalen

Nou beste mensen, daar komt het dan... de horrorverhalen over ons werk!

Om jullie eerst even in de sfeer te brengen een paar leuke feitjes:

-Mango bomen zijn giftig

-Overdag word het hier +/-35 graden

-De zon is vanaf 8 uur al warm

Zo, laat dit eerst maar even tot jullie indringen.

Iedere ochtend gaat de wekker om 5 uur, dan moeten we onze (belachelijke) kleren aantrekken en om half 6 vertrokken zijn omdat het een half uurtje rijden is met de auto en we om 6 uur moeten beginnen zodat we een paar uur kunnen werken waarin het niet meteen kokend heet is.

Maar waarom belachelijke kleren vragen jullie je nu misschien af? Nou, we moeten een overhemd met lange mouwen en een lange broek aan. Ook is een grote rieten-hoed van de partij. De lange kleren moeten ons beschermen tegen sapburn wat in de allerergste combinatie van allergie en verbranding van de zon kan leiden tot brandwonden en littekens voor het leven :|. Deze kleren hebben we bij het leger des heils gekocht voor nog geen 2 dollar :P... oja, die leuke hoed is natuurlijk tegen de zon.

Maar ons werk is niet helemaal verschrikkelijk, we zijn namelijk iedere dag om 3 uur klaar waarna we ook iedere dag lekker het zwembad in duiken en we verdienen gemiddeld per dag toch zeker wel 100 dollar :Y.

Kortom: wij vermaken onszelf wel tot kerstmis...   :s

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer