Meet & Greet

Afgelopen maandag hadden we de officiele jumbo meet & greet met de rest van de jumbo-ers.

Ik was de bob en kon daardoor niet genieten van het australische biertje dat we kregen bij het binnenkomen :( gelukkig zat het in een flesje dus heb ik hem de volgende dag opgedronken :)

De meet & greet vond plaats in de kroeg 't moddermannetje en na even wat rondgereden te hebben voor een parkeerplaats (de prachtige parkeersplaats achter het station was om duistere redenen gesloten..) konden we naar binnen.

we kregen een envelop met daarin wat informatie en een reisgids, en een lootje voor de loterij waarin je je reissom terug kon winnen!!

Na een inleidend praatje moesten we groepjes maken om een quizje te doen, groepje was snel gemaakt en we wisten natuurlijk zeker dat we eerste zouden worden!

Na een vraag of 15 zat de quiz erop en we hadden het gevoel dat we het best goed gedaan hadden, het antwoord op de vraag wie de president van Australie was kon volgens ons niemand anders zijn dan Guus Hiddink! Maar wat bleek nou het was Guus helemaal niet het was Jon Howart :/

Toen was het grote moment daar... de verloting. Er werden 8 lootjes uit de hoed gehaald en die 8 maakten kans op de prijs van 1800 euro! Rik en ik waren er zeker van dat we er bij zouden zitten en nadat we niet als eersten uit de hoed waren gehaald waren we er zeker van dat ze ons zouden bewaren tot het laatst :P beetje overmoed kan geen kwaad toch? :P

Toen was het zover het laatste lootje werd getrokken en we zaten er nog niet bij..

Op dat lootje stond: RIK MORAS!! :)))

Helaas ging er een ander met het geld vandoor :P

Na een gezellige avond met super enthousiast backpackers in spé uit heel Nederland en België (!) gingen we met een kriebelend gevoel in onze buik weer naar huis.

/RikB

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer