Planning eerste dagen

Hier alvast de planning van de eerste dagen die we doorbrengen met de jumbo groep van australian backpackers:

"one night in Bangkok"

Op 20 september moeten we om 11.30 op schiphol verzamelen. Na het inchecken en afscheidnemen gaan we om 14.25 de lucht in.

Na 11 uurtjes in hogere sferen verkeerd te hebben landen we (als het goed is) op het vliegveld van Bangkok en worden we opgehaald en naar ons hotel gebracht. Onderweg naar het hotel nog een beetje sightseeing :)

's Avonds krijgen we saté en daarna gaan we naar de nightmarket en uit in bangkok :))

Ik ben ook nog van plan om van de lokale delicatessen te gaan snoepen dus dat belooft wat ;)

The next day vertrekken we naar taipei om vervolgens naar Sydney te vliegen!

Dag 1 Sydney:

We komen ongeveer om 10 uur 's morgens aan in Sydney waar we verwelkomt door australische en nederlandse medewerkers van Australian Backpackers. Na even de benen gestrekt te hebben doen we nog ff een rondje sightseeing met de bus richting de haven en het operahouse, daarna gaan we naar ons hostel.

We krijgen de eerste Sydney info onder het genot van de Beer & Pizza lunch in het park waarna we vrij zijn om te doen wat we willen :)

's Avonds houden we een BBQ op een schitterende locatie aan de haven :)

Dag 2 Sydney:

Na lekker ontbeten te hebben gaan we op weg naar de haven om daar mee te gaan met de havencruise. Er is speciaal voor de jumbo groep een eigen boot gehuurd waarop we de hele middag vertoeven. We varen langs verlaten parelwitte stranden en doorkruizen het kristalheldere havenwater :P

's Avonds is er niks geregeld maar de echte die-hards gaan natuurlijk met de australische medewerkers van AB naar de pubs in sydney :)

Dag 3 Sydney:

De groep is gesplitst, het ene deel heeft vandaag regeldag het andere deel heeft een excursie in de blue mountains.

Regeldag: We gaan gaan allerlei dingen regelen vandaag zoals bijv. het openen van een bankrekening en een sofinummer. We bezoeken ook het Travellers Contact Point wat oa een uitzendbureau is. Ook gaan we naar de car market en 's middags kunnen we als we zin hebben naar het Sydney Sea Aqarium.

's Avonds is er geen programma maar we worden van harte welkom geheten in O'Malley's de stamkroeg van AB.

Dag 4 Sydney:

Voor degenen die op dag 3 regeldag hadden is er op dag 4 de excursie naar de blue mountains. Dit is een national park dat ongeveer even groot is als België(!). We gaan het mooiste deel bezoeken onder leiding van een lokale Aussie specialist en als het goed is zien we hier onze eerste Kangaroes :)

's Avonds hebben we een super BBQ in een gezellige pub in het oudste deel van Sydney :)

Dag 5 Sydney:

Farewell Party van AB waar we fantastische prijzen kunnen winnen waaronder een auto! Dit feest wordt gevierd op het dakterras bij Coogee Beach met uitzicht over het witte strand en blauwe water :) Dit was de laatste georganiseerde dag met Australian Backpackers.

Dag 6 Sydney:

Iedereen die zijn verblijf in het hostel niet verlengt heeft checkt uit de rest mag lekker blijven hangen :P De medewerkers van AB vliegen weer terug naar Nederland. En wij zijn vrij om te gaan en staan waar we willen :)

/RikB

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer